CHRISTINA KNIGHT UTSEDD TILL JURYORDFÖRANDE FÖR SWEDISH CONTENT AWARDS 2021

Den årliga tävlingen Swedish Content Awards, den 21:a i ordningen, öppnar idag för bidrag.  Juryordförande för årets tävling blir Christina Knight. Christina Knight är Executive Creative Director på The Amazing Society och har efter 35 år i branschen deltagit som jury eller juryordförande i de flesta svenska och internationella tävlingar; dock är detta första gången I Swedish Content Awards.

Christina är en flitig föreläsare runt om i världen, kreativt prisbelönt och har även belönats för sitt kreativa ledarskap bl a med Women in Marketings Award för Special Contribution i England.  Hennes två böcker ’Mad Women’ och ’Not Buying It’ adresserar bristen på mångfald och inkludering i kommunikationsbranschen.

“Jag är litteraturvetaren som blev copywriter, creative director och författare. Som bokstavligen älskat ord sedan barnsben; för att ord bildar text som tillsammans med ljud och bild, skapar innehåll och sammanhang; som berör, förändrar, inspirerar och förbättrar både vår värld och våra mänskliga relationer. Jag älskar alla dom där 28 verktygen och alla skiljetecken (särskilt semi-kolon och utropstecken!) lika mycket som mina egna två barn. Nästan. Därför ser jag verkligen fram emot att leda juryarbetet tillsammans med ett gäng lika passionerade människor för att tillsammans utse det bästa content man kan tänka sig; ord, ljud och bild i gudomlig samklang som berör människor och förändrar vår värld”.