Content Talks med Geelmuyden Kiese

Mest prisbelönta byrån fem år i rad – hemligheterna bakom effektivt och kreativt content

Inom kommunikationsbranschen behövs det ett forum där det kan diskuteras fritt kring allt som rör content, kreativiteten bakom och utmaningarna framför. I år kan Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM) stolt presentera att de tar över stafettpinnen från Swedish Content Agencies och blir ansvariga för driften av det ärofyllda uppdraget Content Talks.

Nu presenterar KOMM sin första upplaga av Content Talks, som äger rum den torsdagen den 31 mars kl 15.00, och som kommer att fokusera på kommunikationsbyrån Geelmuyden Kiese och hemligheterna bakom deras stora framgångar inom branschen.

Geelmuyden Kiese har blivit den mest prisbelönta byrån i Content Marketing Awards (CMA), även kallat content-VM, fem år i rad. Under ett 45 minuters digitalt seminarium kommer mediaprofilen Linus Fremin (creative director på Make Your Mark) att agera moderator och samtala med Ole Henrik Stubberud (creative director på Geelmuyden Kiese) för att tillsammans djupdyka i hemligheterna bakom GK’s goda internationella resultat. I samtalet gästar även Nathalie Skovholt, Brand Manager på Yara International.

Vi kommer bland annat att diskutera:

Vad är hemligheten bakom framgångarna?
Hur skapar man vinnande koncept – år efter år?
Och vilken effekt ger det – egentligen?

Tillsammans kommer vi att under det liveseminariet utforska de inspirerande och kreativa koncepten som vunnit de senaste åren. Samtidigt pratar vi om vägen till ett framgångsrikt content och varför ett högkvalitativt innehåll gifter sig så bra med all övrig kommunikation. 

Ta del av sändningen i efterhand!