Christina Knight Juryordförande för Swedish Content Awards 2022

Nu är årets tävling öppen för tävlingsbidrag. Juryordförande är den belönade kreativa chefen Christina Knight som därmed fortsätter hedersuppdraget från förra året. Christina Knight är Executive Creative Director på Mad Women Academy och har själv suttit i juryn för de flesta svenska och internationella tävlingar.

– Vi på KOMM driver tävlingen Swedish Content Awards detta år och med start idag öppnar vi tävlingen för bidrag. Därför är vi extra glada över att Christina Knight har tackat ja till uppdraget som ordförande för juryn. Christina är klok, kreativ, belönad och har dessutom stor erfarenhet av att leda en jury, säger Linda Nilsson, vd för KOMM.

Christina Knight är Executive Creative Director på Mad Women Academy och har även över 30 års erfarenhet från en rad olika byråer. Dessutom är hon författare. Hennes två böcker ’Mad Women’ och ’Not Buying It’ adresserar bristen på mångfald, inkludering och representation i kommunikationsbranschen och detta föreläser hon också om runt om i världen.

– Jag känner mig mycket hedrad och inspirerad över att få leda juryn även i år. Jurydiskussioner är bland det mest lärorika, roliga och utvecklande vi kan ägna sig åt i den här branschen. Tillsammans belönar vi det bästa i Sverige just nu, för att inspirera och utmana tävlande och deras uppdragsgivare att ständigt höja ribban för både kreativitet och effekt, säger Christina Knight.

Man kan registrera bidrag fram till slutet av april. Tävlingen arrangeras av Swedish Content Agencies, i samarbete med KOMM. I Swedish Content Awards belönas bidrag och kampanjer som visar på högsta nivå vad gäller framgångsrik content marketing utifrån strategi, kreativitet, resultat och hantverk.

– Vi hoppas att många är med och tävlar. Medarbetarkommunikation har tillkommit som en ny tävlingskategori, men för övrigt ser tävlingen lika ut från förra året. Juryarbetet sker i maj och i juni blir det prisutdelning, Ett viktigt syfte är att premiera framgångsrik content marketing, dvs kreativa lösningar som har gett önskad effekt, säger Linda Nilsson.