Ny lokal för årets content-gala

Swedish Content Awards har de senaste åren alltid genomförts på Berns i Stockholm. Nu tar galan nästa steg och flyttar in i Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen.

I år får Swedish Content Awards en ny skrud. Galan kommer för första gången att hållas i Eric Ericsonhallen, vilket branschorganisationens nya vd Sonja Björk Ebert ser fram emot.

– En vackrare och mer stämningsfull miljö för galan är svårt att föreställa sig och det här är perfekt plats för att äta, mingla och hylla branschens arbete!

Byggnaden stod klar 1833 och har sedan dess hetat Skeppsholmskyrkan, innan den 2009 renoverades och uppkallades efter den världsberömde svenske dirigenten och körledaren Eric Ericson. Den drivs idag av Stiftelsen Carpe Vitam och har en unik placering på Skeppsholmen i centrala Stockholm.

– Som körsångare känns det extra kul att vara i just Eric Ericsonhallen, jag vet att det är en fantastisk akustik och en otroligt vacker byggnad. Perfekt för ett event som årets Swedish Content Awards, säger Sonja Björk Ebert.

Galan kommer att hållas den 16 maj. Save the date!

Psst! Håll utkik efter årets nomineringar under nästa vecka.