Vann "Årets branschgärning" - nu är det dags för nytt superevent

2016 delade Swedish Content Agencies för första gången ut hederspriset “Bästa branschgärning”. Priset går till en person, ett team eller en organisation som har verkat för att höja kvalitén och drivit utvecklingen framåt inom området content marketing på den svenska eller nordiska marknaden. Priset delas ut på galakvällen för Swedish Content Awards och juryn består av Swedish Content Agencies styrelse.

Förra året togs priset emot av Mohamed Elmi på Mindvision som arrangerar konferensen Super Content Marketing. Vi har ställt några frågor till honom:

Vad har priset betytt för er?
– Det har betytt väldigt mycket, både som bekräftelse för oss att det vi gör är bra och att det uppskattas av branschföreningen. Att vi vann motiverar oss att fortsätta att skapa Sveriges största content marketing-event – ett internationellt event som ger inspiration är viktigt för oss.

Hur ser ni på intresset för content marketing?
– Intresset för content marketing är mer moget i dagsläget jämfört med för 2–3 år sedan. Allt fler företag arbetar mer redaktionellt i deras marknadskommunikation. Företagen vet vilken effekt content marketing ger och hur man går tillväga för att komma igång med contentresan.

Den 6 april 2017 är det dags för nästa upplaga av Super Content Marketing. Hur många deltagare blir det i år?
– Cirka 300 deltagare från Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Vad är det mest spektakulära i årets program?
– Den entusiastiske Andrew Davis samt den skarpe Ann Handley.

Tack Mohamed och lycka till med konferensen!

Vem vinner pris för Bästa branschgärning i år?  På prisutdelningen för Swedish Content Awards den 31 maj 2017 får vi svaret.